Hydraulik serviceres for landmænd og entreprenører

Skal du have serviceret din hydraulik? Hos Traktorgården Give ApS servicerer og reparerer vi hydraulik på alle maskiner og redskaber. Vi laver maskiner for brancher som for eksempel landbrug, industri og entreprenører samt for have og park. Vores kunder er blandt andet fra Give, Vejle og Herning samt andre steder i Jylland.

Topmoderne værksted til at servicere hydraulik

Vi forhandler, servicerer og reparerer landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og andre maskiner fra alle mærker. Reparation og service kan ske på vores topmoderne smede- og maskinværksted, hvor vi har et stort reservedelslager.

Vi har også en stor hydraulik-afdeling. Her har vi alle komponenter på lager, og hvis vi mangler noget, kan det hurtigt fremskaffes fra en nærliggende importør.

​Vores veluddannede medarbejdere har stor ekspertise med alle former for hydraulik.

Kontakt os for at få et tilbud på service og reparation

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores maskinværksted og om vores kompetencer inden for hydraulik. Vi kommer gerne med løsningsforslag, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede opgave.

Du kan ringe på telefon 75 73 22 95, hvis du vil aftale nærmere eller har brug for service på din maskine. Du kan også skrive til os på e-mail faktura@tggive.dk.

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook

Butiksinformation​​

Traktorgården Give ApS

Bæksgårdsvej 10, ​73​23 Give

CVR: 38295160

Kontaktinformation

tel-hvid​    Ring til os nu: ​​75 73 22 95​​​

mail-hvid    E-mail: sk@tggive.dk

Vi tilbyder vi finansiering gennem: