Havemaskiner og parkmaskiner til have og park

Har I bruge for nye park- og havemaskiner? Hos Traktorgården Give ApS forhandler vi nye og brugte park- og havemaskiner. Vi reparerer og servicerer også maskinerne. Vi har kunder inden for have og park i blandt andet Give, Herning og Vejle samt andre steder i Jylland.

Vi leverer og servicerer park- og havemaskiner

Vi har over 35 års erfaring med at levere og vedligeholde maskiner og redskaber til landbrug, industri samt have og park. Vi har naturligvis en række veluddannede medarbejdere, som løbende kommer på kursus.

Specialopgaver og reparationer af havemaskiner og parkmaskiner sker på vores topmoderne smede- og maskinværksted, hvor vi har et stort reservedelslager. Dertil kommer, at vi har det nyeste inden for test- og computerudstyr samt forskellige andre hjælpematerialer.​

Vi er med andre ord i stand til at klare både små og store opgaver, og vi bliver først tilfredse, når du er tilfreds. Service og tillid følges altid ad, når du handler havemaskiner hos os.

Kontakt os for at høre mere om vores maskiner

Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores maskiner, redskaber og tilbehør til have og park. Vi råder og vejleder gerne om valg af maskiner og om vedligeholdelse. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på park- og havemaskiner.

Du kan ringe til os på telefon 75 73 22 95 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til os på e-mail faktura@tggive.dk.​​

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook

Butiksinformation​​

Traktorgården Give ApS

Bæksgårdsvej 10, ​73​23 Give

CVR: 38295160

Kontaktinformation

tel-hvid​    Ring til os nu: ​​75 73 22 95​​​

mail-hvid    E-mail: sk@tggive.dk

Vi tilbyder vi finansiering gennem: