​New Holland-traktor – bredt udvalg af nye og brugte

Leder du efter en traktorforhandler, hvor du kan købe en ny eller brugt New Holland-traktor? Så har du fundet det rette sted. Hos Traktorgården Give ApS er vi eksperter i traktorer, og vi har et bredt udvalg af forskellige mærker og modeller, herunder fra New Holland. Vi har privat- og erhvervskunder i blandt andet Herning, Vejle, det øvrige Jylland og på Fyn.

Solid og pålidelig traktor fra globalt mærke

Det oprindelige New Holland Machine Company blev grundlagt helt tilbage i 1895 i New Holland i Pennsylvania. Det har blandt andet været ejet af Ford, men er i dag ejet af Fiat. Dog er det et selvstændigt selskab, som hedder CNH Industrial.

Det er med andre ord et globalt mærke inden for landbrugsmaskiner, og de fremstiller blandt andet traktorer, mejetærskere og høstudstyr. Virksomheden er kendt for innovation og sin gode kvalitet. Derfor kan du altid forvente en solid og pålidelig traktor.​

​Vil tilbyder både køb og salg. Derudover tilbyder vi service og reparation på vores smede- og maskinværksted, hvor vi har et stor lager med reservedele. Vi har snart 40 års erfaring, og derfor kan du trygt henvende dig til os, hvis du ønsker en New Holland-traktor.

Få et uforpligtende tilbud på en New Holland-traktor

Service og tillid er en selvfølge hos os, og som forhandler af en lang række traktorer er vi altid klar til en snak om dine ønsker og behov. Samtidig kan vi fortælle om vores udvalg af nye og brugte landbrugsmaskiner. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på en New Holland-traktor.

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook

Butiksinformation​​

Traktorgården Give ApS

Bæksgårdsvej 10, ​73​23 Give

CVR: 38295160

Kontaktinformation

tel-hvid​    Ring til os nu: ​​75 73 22 95​​​

mail-hvid    E-mail: sk@tggive.dk

Vi tilbyder vi finansiering gennem: