Robotplæneklipper til haven eller anlægget​

Leder du efter en effektiv robotplæneklipper til din have eller et anlæg i stedet for en græsslåmaskine? Så kan vi hjælpe dig med dit køb. 

Hos Traktorgården Give ApS er vi forhandler af traktorer og havemaskiner, og vi sælger også forskellige former for selvkørende robotklippere. Vi leverer maskiner til privat- og erhvervskunder i blandt andet Herning, Vejle, resten af Jylland og på Fyn.

Stiga Autoklip, Stiga Robotklipper og andre mærker

En robotplæneklipper, også kaldet for automower, er den rette løsning, hvis du skal vedligeholde en større græsplæne. Du sparer tid og besvær, og hvis det er en virksomhed, sparer du penge til løn. En selvkørende plæneklipper, der passer sig selv, tjener med andre ord sig selv ind.​

Vi har et stort udvalg af havemaskiner og et bredt udvalg af robotklippere såsom Stiga Autoklip og Stiga Robotklipper med flere.

Den mindste Stiga-robot klarer op til 500 kvadratmeter fordelt på op til to separate områder, og dens batteri klarer 50 minutter, hvorpå den vender tilbage til sin ladestation. Sensorerne holder selv øje med regn og forhindringer. Den største Stiga-robot klarer græsplæner på op til 2.000 kvadratmeter fordelt på op til fire separate områder, og den kan køre kontinuerligt i klippecyklusser på 4 timer.

Udover salg og levering tilbyder vi hjælp med installation samt service og reparation på vores smede- og maskinværksted. Vi har omkring 40 års erfarings med have og anlæg, og derfor kan du trygt henvende dig til os.

Få et uforpligtende tilbud på en robotplæneklipper

Kontakt os for at høre mere om mulighederne. Service og tillid er en selvfølge hos os, når vi betjener nye og gamle kunder, og når vi vejleder om valg af havemaskiner. Vi fremsender gerne tekniske specifikationer og et uforpligtende tilbud med en god pris for en robotplæneklipper.

​​

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook

Butiksinformation​​

Traktorgården Give ApS

Bæksgårdsvej 10, ​73​23 Give

CVR: 38295160

Kontaktinformation

tel-hvid​    Ring til os nu: ​​75 73 22 95​​​

mail-hvid    E-mail: sk@tggive.dk

Vi tilbyder vi finansiering gennem: