stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra anmeldelser fra Facebook

Ferris Zero Turn – nye og brugte græsklippere​

​Overvejer du at anskaffe dig en Ferris Zero Turn? Så lad os hjælpe dig med at finde den rette model. Hos Traktorgården Give ApS er vi forhandler af nye og brugte havemaskiner såsom Ferris' græsklippere, der næsten fungerer som en slags havetraktor – bare bedre. Vi leverer til privat- og erhvervskunder i blandt andet Vejle, Herning og resten af Jylland samt på Fyn.

Reducerer klippetiden med op til 50 procent

En Zero Turn-græsklipper adskiller sig fra en traktorklipper ved, at den har to styrepinde i stedet for et rat. Styrepindene anvendes til at styre både hjulene og hastigheden. Den højre styrepind styrer det højre hjul, mens den venstre styrer det venstre hjul. Dermed kan græsklipperen vende på en tallerken.

En Ferris Zero Turn har en kraftfuld motor og en uafhængig affjedring, der beskytter føreren mod ujævnt terræn. Det gør føreren i stand til at holde en permanent hastighed. Kombinationen af klipperens styrke, affjedringssystemet og styrepindene gør, at du kan reducere klippetiden med op til 50 procent. 

Du kan vælge imellem diesel eller benzin samt forskellige klipperbordsbredder. Vi tilbyder både køb og salg, og dermed kan du vælge imellem nye og brugte græsklippere. Vi har snart 40 års erfaring inden for landbrug, industri, have og park. Derfor kan vi også servicere og reparere alle maskiner.

Kontakt os for at høre mere om Ferris Zero Turn

Du er velkommen til at få flere oplysninger om Ferris Zero Turn og om de mange fordelene ved at vælge en Zero Turn-græsklipper. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede model. Vi laver en god pris hvad enten det omhandler robotplæneklippere eller brugt traktor.

Det siger vores kunder​

"Flot arbejde"

Fantastisk sted. God service, god tone og flot arbejde.

Emil Jørgensen

"Erfarent team"

Dygtigt og erfarent team, som ved hvad de taler om...

Thomas Steffensen

"Maskiner af kvalitet"

Man får god service og det er maskiner af kvalitet

Søren Rasmussen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Butiksinformation​​

Traktorgården Give ApS

Bæksgårdsvej 10, ​73​23 Give

CVR: 38295160

Kontaktinformation

tel-hvid​    Ring til os nu: ​​75 73 22 95​​​

mail-hvid    E-mail: sk@tggive.dk

Vi tilbyder vi finansiering gennem: